• чет. Мар 30th, 2023

МУДРИ МИСЛИ ЗА ПОЧЕТОК НА НОВАТА ГОДИНА

Јан 1, 2021
  1. “Никој не може да ве направи инфериорен без ваша дозвола.” Елеонор Рузвелт
  2. “Изгубеното време не може да се пронајде никогаш повеќе.” Бенџамин Френклин
  3. “Двата најважни денови во вашиот живот се денот кога сте се родиле и денот кога ќе дознаете зашто.” Марк Твен