• чет. Мар 30th, 2023

ВАКЦИНАЦИЈА ВО НИШ ДО ДЕНЕС ВО 24:00

Мар 29, 2021

На Twitter профилот на @mkrobot има објава дека скоро и да нема чекање за вакцинација во Ниш. Пунктот ќе работи до вечер до 24:00. Исто така важно е да се напомене дека примале и без закажан термин. Во прилог го споделуваме и твитот.

Слични вести