• вто. Мар 28th, 2023

Неделни мудри мисли бр.25

Јун 28, 2021
  1. “Твојата верба може да помрдне планини, твојот сомнеж може да ги направи.”
  2. “Не го повишувај гласот, подобри го својот аргумент.”
  3. “Неуспехот се претвора во успех, само доколку научиме од истиот.” Малколм Форбс
  4. “Лошата вест е дека времето лета. Добрата вест е дека ти си пилотот.” Мајкл Алтсхулер
  5. “Упорноста гарантира дека резултатите се неизбежни.” Парамаханса Јогананда
  6. Омразата не може да ја истурка нанадвор омразата. Само љубовта го може тоа.” Мартин Лутер Кинг Јуниор
  7. Прави го тоа што срцето ти кажува дека е правилно, секако ќе бидеш искритикуван. Елеонор Рузвелт