• вто. Мар 21st, 2023

Неделни мудри мисли бр.33

Авг 26, 2021
  1. “За една година од денес, ќе посакаш да си започнел денес.” Карен Ламб
  2. “Замисли дека секој човек што ќе го сретнеш има знак околу вратот што вика НАПРАВИ МЕ ВАЖЕН. Не само што ќе имап продажби, туку ќе успееш и во животот.” Мери Кеј Еш
  3. “Не се фокусирајте на негативните работи; фокусирајте се на позитивните и ќе напредувате.” Алек Век 
  4. “Запиши си во срцето дека секој ден е најдобар ден од годината.” Ралф Валдо Емерсон
  5. “Станувам секое утро со мислата дека ќе биде убав ден. Никогаш не знаеш кога може се да се заврши, па одбивам да имам лош ден.” Пол Хендерсон
  6. “Рана утринска прошетка е благодет за целиот ден.” Хенри Дејвид Торо
  7. “Насмеј се на огледалото. Прави го тоа секое утро и ќе почнеш да забележуваш голема разлика во твојот живот.” Јоко Оно