• вто. Мар 28th, 2023

Неделни мудри мисли бр.37

Сеп 24, 2021
  1. “Животот е краток. Фокусирајте се на тоа што најмногу ви значи. Приоритетите треба да се менуваат со тек на време.” Рој Т. Бенет
  2. “Кога ќе превземете контрола врз вашето однесување, тогаш ќе превземете контрола и врз вашиот живот.” Рој Т. Бенет
  3. “Сонувај твои соништа, остварувај твои лични цели. Твоето патешествие е само твое и е уникатно.” Рој Т. Бенет 
  4. “За да научите нешто ново, треба да пробувате нови работи и да не се плашите да згрешите.” Рој Т. Бенет
  5. “Неуспесите се скалилата коишто треба да ги искачиме за да стигнеме до успехот.” Рој Т. Бенет
  6. “Никој досега не успеал да постигне големина и успех, без да има некој сон.” Рој Т. Бенет
  7. “Можеш да го промениш правецот, но никогаш не се предавај.” Рој Т. Бенет