• чет. Мар 23rd, 2023

Завршни работи на новиот парк на бул,„Македонска војска“

Со поддршка од екипи на ЈП „Паркови и Зеленило“ и Град Скопје, општинските служби ги изведуваат завршните работи на новиот парк на бул. „Македонска Војска“.

Поставуваме автономен систем за наводнување на тревните површини, систем за наводнување на новоподигнатите дрвореди, а следи и хортикултурно уредување.

Извор