• чет. Мар 30th, 2023

Акција за собирање кабаст отпад на повеќе локации во Ѓорче Петров

Општина Ѓорче Петров во соработка со ЈП „Комунална хигиена“-Скопје организира акција за собирање кабаст отпад на повеќе локации во Ѓорче Петров.

Акцијата ќе трае од петок (10.12.2021) до понеделник (13.12.2021), а контејнерите ќе бидат поставени на следните локации:

Последна 4 – ка Хром

Последна 5 – ка Дексион

Кај месната заедница во Даме Груев

Кај старата полициска станица во УЗ Ѓорче Петров

Извор