• вто. Мар 28th, 2023

Неделни мудри мисли бр.48

Дек 10, 2021
  1. “Им се восхитувам на тие што прават добро и не очекуваат ништо за возврат.” Рој Т. Бенет
  2. “Најважаната работа е следната: да можете во било кој момент слободно да одберете живот што ве прави среќни.” Рој Т. Бенет
  3. “Живееме во доба кога непотребните работи ни стануваат неопходност.” Оскар Вајлд 
  4. “Тешко е да не се чувствуваш среќен, кога ќе успееш некого да насмееш.” Рој Т. Бенет
  5. “Има премногу негативност во светот. Дајте се од себе за да се осигурате дека не придонесувате во тоа.” Германи Кент
  6. “Секогаш паметете ги луѓето што ви помогнале во животот и не заборавајте да им дадете крилја кога ќе можете.” Рој Т. Бенет
  7. Убедувајте се секојдневно дека сте вредни за убав живот. Ослободете се од стресот, издишете. Останете позитивни, се е во ред. ” Германи Кент