• саб. Мар 25th, 2023

Неделни мудри мисли бр.50

Дек 24, 2021
  1. “Најлошиот непријател на човештвото е нашето сомневање во себе.” Лоли Даскал
  2. “Не дозволувајте да ве контролираат стравовите во вашата потсвест. Нека ве водат соништата во вашето срце.” Рој Т. Бенет
  3. “Започнувајте го секој ден со ПОЗИТИВНА МИСЛА и БЛАГОДАРНО СРЦЕ!!!” Рој Т. Бенет
  4. “Кога ќе се уморите, научете да се одморите, а не да се откажувате.” Банкси
  5. Живејте како да ќе умрете утре. Учете како да ќе живеете вечно.” Махатма Ганди
  6. “Целете кон месечината! Дури и да паднете, ќе останете доволно високо, помеѓу ѕвездите.” Сесилија Ахерн
  7. Единствената личност што може да ме повлече надоле сум јас и нема повеќе да и дозволам да ме повлекува надоле. Си Џојбел