• пет. Мар 31st, 2023

Исчистена нова мини-депонија кај ул.„Шарпланинарска“

Општина Ѓорче Петров продолжува со реализација на расчистување на дивите депонии на повеќе локации во општината со поддршка на Град Скопје и јавните градски претпријатија.

Расчистуваме во делот на индустриската зона на ул.„Шарпланинска“, по што ќе продолжиме и на депонијата во Орман и во Хром на кејот на реката Вардар.

Извор