• чет. Мар 23rd, 2023

Неделни мудри мисли бр.53

Јан 31, 2022
  1. “Престанете да бидете затвореник на вашето минато. Станете архитект на вашата иднина.” Робин Шарма
  2. “Ако не верувате во себе, тогаш никој друг нема да верува во вас.” Хилари Давеј
  3. “Подобро е да не успееш во оригиналност, отколку да успееш во имитација.” Херман Мелвил
  4. “Позитивноста секогаш победува…Секогаш.” Гери Вајнерчук
  5. Прашањето не е кој ќе ми дозволи; прашањето е кој ќе ме запре.” Аин Реид
  6. “Да се знаеш себеси е првиот чекор кон патот до мудроста.” Аристотел
  7. “Да победуваш не секогаш значи да бидеш прв. Да победуваш значи и дека си подобар од тоа што си бил претходно. ” Бони Блер