• вто. Мар 28th, 2023

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА РЕКОНСТРУКЦИЈА НА УЛИЦА ВАРШАВСКА

Почитувани сограѓани, ве известуваме дека од понеделник, (14.02.2022) година, ќе започне реконструкција на улицата Варшавска, (од ул. Лондонска до ул. Париска). Поради изведување на градежните активности, ќе биде воспоставен нов привремен режим на сообраќај бр. 15 – 212/4 од 10.02.2022 година, издаден од Град Скопје. Изведувачот на работите ДГПТУ „БИТЕМ“, во понеделник ќе постави и вертикална сообраќајна сигнализација, која ќе важи до завршување на реконструкцијата на улицата.

Извор