• пет. Мар 31st, 2023

Се гради пешачка патека од Виниче до Црешево

Градоначалникот Бобан Стефковски заедно со претседателот на Советот, Дијана Илиевска направија увид на тековните работни активности за изградба на пешачка патека на потегот од н.м Виниче до н.м Црешево.

Патеката ќе биде во должина од околу 500 метри, со што ќе придонесеме за зголемување на безбедноста на пешаците, а особено на учениците кои се движат до ООУ „Наум Охридски“.

Извор