• саб. Јун 3rd, 2023

ЗЕЛЕНА ПОЗИТИВА НАГРАДУВА!

ЗЕЛЕНА ПОЗИТИВА ВЕ НАГРАДУВА!!!

ПО ПОВОД ПРВИОТ РОДЕНДЕН🎂🎉 НА ЗЕЛЕНА ПОЗИТИВА, доделуваме награди за 6 добитници.

👉 2×5 Thuja smaragd 🌲🌲🌲🌲🌲со висина од над 50 cm

👉 1 Juniper🪴

👉 1 Berberis Жолт🌼

👉 1 Berberis црвен🏵️

👉 1 cotoneaster🌿

СЕ ШТО ТРЕБА ДА НАПРАВИТЕ ЗА ДА УЧЕСТВУВАТЕ ВО НАГРАДНАТА ИГРА Е СЛЕДНОТО:

1. Like на facebook страната на Зелена Позитива и на овој пост

2. Напишете во коментар на овој пост кој е најзелениот град што сте го посетиле или сакате да го посетите.

Добитниците ќе бидат јавно објавени во понеделник, на 21.03.2022, во 20:00.

Затоа што второто најдобро време за засадување на било какви садници е СЕГА!

Најдоброто било пред 20 години!

СРЕЌНО!!