• нед. Мар 26th, 2023

Неделни мудри мисли бр.58

Мар 18, 2022
  1. “Подобро е да бидете силни отколку убави и бескорисни.” Лилит Сеинткроу
  2. “Најлошиот дел од вашиот успех е да најдете некој кој ќе биде среќен за вас.” Бет Мидлер
  3. “Никогаш не треба да бидете изненадени што некој се однесува кон вас со почит, треба да го очекувате тоа.” Сара Десен
  4. “Проблемот е во недостигот на насоки и организација, а не во недостигот на веме. Сите имаме по 24 часа на ден.” Зиг Зиглар
  5. Добрината е јазик којшто глувите можат да го слушнат, а слепите може да го видат.” Марк Твен
  6. “Еден од основните услови за среќа е дека врската помеѓу човекот и природата не смее да се прекине.” Лав Толстој
  7. “Земјата е убаво место и вреди да се борите за неа.” Ернест Хемингвеј