• пет. Мар 24th, 2023

Неделни мудри мисли бр.59

Мар 18, 2022
  1. “Престанете да се споредувате со други луѓе, само одберете да бидете среќни и живејте го вашиот живот.” Рој Т. Бенет
  2. “Која е целта на убава куќа, ако немаме одржлива планета?” Хенри Дејвид Торо
  3. “Потрудете се малку повеќе, за да бидете малку похрабри.” Гордон Хинкли
  4. “Бидете благодарани за се што се случува во нашиот живот; се е искуство.” Рој Т. Бенет
  5. Кога некој те сака, начинот на кој разговараат за вас е различен. Се чувствувате безбедни и сигурни.” Марк Твен