• чет. Мар 30th, 2023

Месец: м.г

  • Home
  • Се гради нов спортско-рекреативен цeнтар на местото од депонијата кај Оксиген, село Драчево

Се гради нов спортско-рекреативен цeнтар на местото од депонијата кај Оксиген, село Драчево

Градоначалникот Орце Ѓорѓиевски изврши увид во градежните активности на локацијата позната како Оксиген, во селото Драчево. Тука, на местото од дивата депонија која постоеше, на 7500 квадратни метри Општина Кисела…