• саб. Јун 3rd, 2023

Интервјуа

  • Home
  • ИНТЕРВЈУ СО СТЕФАН БОГОЕВ, ГРАДОНАЧАЛНИК НА ОПШТИНА КАРПОШ

ИНТЕРВЈУ СО СТЕФАН БОГОЕВ, ГРАДОНАЧАЛНИК НА ОПШТИНА КАРПОШ

Нашето прво интервју го резервиравме за градоначалникот на општина Карпош, Стефан Богоев. Најпрво би сакале да му се заблагодариме за одвоеното време и за исцрпните одговори на прашањата кои му…