• чет. Јун 1st, 2023

Природни убавини

  • Home
  • ОХРИД КАКО ОД БАЈКИТЕ

ОХРИД КАКО ОД БАЈКИТЕ

Охрид заблеска во Новогодишниот сјај. За украсувањето на централното градско подрачје преку јавен повик ангажирана беше фирмата „Металват. Украсени се улиците „Македонија“ и „Македонски Просветители“, градскиот кеј и градскиот плоштад…

НАЈДОБРИТЕ 10 РАБОТИ ШТО ТРЕБА ДА СЕ ВИДАТ И НАПРАВАТ ВО МАКЕДОНИЈА

Македонија е мала балканска земја со илјадници години историја и култура. Се граничи со Бугарија, Грција, Србија и Албанија. Нешто повеќе од 750000 странски туристи ја посетиле оваа земја во…