• нед. Дек 4th, 2022

Скопје

  • Home
  • ГРАД СКОПЈЕ: НА ДОМОТ НА ГРАДЕЖНИЦИ, ВО ЦЕНТАРОТ НА ГРАДОТ СЕ ПРАВИ ВТОРИОТ ЗЕЛЕН ПОКРИВ ВО СКОПЈЕ

ГРАД СКОПЈЕ: НА ДОМОТ НА ГРАДЕЖНИЦИ, ВО ЦЕНТАРОТ НА ГРАДОТ СЕ ПРАВИ ВТОРИОТ ЗЕЛЕН ПОКРИВ ВО СКОПЈЕ

Градот Скопје во соработка со УНДП почна со уредување на вториот зелен покрив во центарот на градот – покривот на Домот на градежници. Според проектот, на површина од речиси 400…