• вто. Ное 29th, 2022

Uncategorized

  • Home
  • ВАКЦИНАЦИЈА ВО НИШ ДО ДЕНЕС ВО 24:00

ВАКЦИНАЦИЈА ВО НИШ ДО ДЕНЕС ВО 24:00

На Twitter профилот на @mkrobot има објава дека скоро и да нема чекање за вакцинација во Ниш. Пунктот ќе работи до вечер до 24:00. Исто така важно е да се…