• чет. Јун 1st, 2023

авиолинија

  • Home
  • АВИОЛИНИЈА СКОПЈЕ – СОФИЈА!?

АВИОЛИНИЈА СКОПЈЕ – СОФИЈА!?

Воведувањето на нова авиолинија од Софија до Скопје ќе допринесе во зближување на двата народи, како и развој на економските односи и туризмот. Во следниот период до одржување на заедничката…

Директна авиолинија Санкт Петербург-Скопје

Владата на Република Северна Македонија е посветена на  реализација на програмската определба за развој на авиосообраќајот преку воведување нови авиолинии, со цел полесно поврзување со земјите од Европа и пошироко.…