• вто. Мар 28th, 2023

автокоманда

  • Home
  • АВТОКОМАНДА И ЧЕНТО СЕ СПОЈУВААТ СО ВЕЛОСИПЕДСКА ПАТЕКА

АВТОКОМАНДА И ЧЕНТО СЕ СПОЈУВААТ СО ВЕЛОСИПЕДСКА ПАТЕКА

Изградбата на новата двонасочна велосипедска патека на булеварот Александар Македонски во Гази Баба е во тек. Станува збор за продолжение на постојната велосипедска патека во должина од 550 метри. На…