• пет. Јун 2nd, 2023

автопат Скопје-Блаце

  • Home
  • ЗАПОЧНА АСФАЛТИРАЊЕТО НА АВТОПАТОТ СКОПЈЕ-БЛАЦЕ

ЗАПОЧНА АСФАЛТИРАЊЕТО НА АВТОПАТОТ СКОПЈЕ-БЛАЦЕ

Околу четириесет и осум проценти имаме завршени градежни работи на првата фаза од автопатската делница Скопје-Блаце. Во моментот имаме асфалтерски работи кои се одвиваат со одлична динамика.  Дополнително се работи…