• пет. Мар 31st, 2023

аеродром

  • Home
  • ГРАД СКОПЈЕ УРЕДИ НОВ ЗЕЛЕН СКВЕР ВО АЕРОДРОМ

ГРАД СКОПЈЕ УРЕДИ НОВ ЗЕЛЕН СКВЕР ВО АЕРОДРОМ

Зелената запуштена површина од 2000 метри квадратни на крстосницата помеѓу булеварот Јане Сандански и улицата Владимир Комаров, во Општина Аеродром, Град Скопје целосно ја преуреди со цел граѓаните да можат…