• сре. Мар 29th, 2023

акција за чистење

  • Home
  • Преку акциите за чистење ја подигнуваме јавната свест за чиста општина и поттикнуваме здрави навики кај младите

Преку акциите за чистење ја подигнуваме јавната свест за чиста општина и поттикнуваме здрави навики кај младите

Општина Центар организираше голема акција за чистење и зазеленување во сите осум основни училишта на територија на општината. Акцијата ја предводеше општинската администрација со градоначалникот Горан Герасимовски, а на истата…

Голема акција за чистење на сите основни училишта во Центар

Општина Центар организира голема акција за чистење на сите осум основни училишта во општината. Градоначалникот Горан Герасимовски, рече дека заедно со хигиеничарите и лично ќе учествува во чистењето на училиштето…