• сре. Мар 29th, 2023

Ана Петровска

  • Home
  • Скопје мора да биде ЗЕЛЕН ХУМАН ГРАД (VI)!

Скопје мора да биде ЗЕЛЕН ХУМАН ГРАД (VI)!

Денес ќе го презентираме последниот дел од изборната програма на граѓанската иницијатива Зелен Хуман Град, како и на кандидатката за градоначалник Ана Петровска. Во изминатите пет делови, ги презентиравме детално 7те главни…

Скопје мора да биде ЗЕЛЕН ХУМАН ГРАД (V)!

Продолжуваме со запознавање на Програмата на ЗХГ и Ана Петровска за Град Скопје. Во првиот дел и вториот дел, главен акцент е ставен на усвојување на новиот ГУП на градот…

Скопје мора да биде ЗЕЛЕН ХУМАН ГРАД (IV)!

Продолжуваме со запознавање на Програмата на ЗХГ и Ана Петровска за Град Скопје. Во првиот дел и вториот дел, главен акцент е ставен на усвојување на новиот ГУП на градот…

Скопје мора да биде ЗЕЛЕН ХУМАН ГРАД (III)!

Продолжуваме со запознавање на Програмата на ЗХГ и Ана Петровска. Во првиот дел, главен акцент е ставен на усвојување на новиот ГУП на градот Скопје. Што треба да содржи истиот…

Скопје мора да биде ЗЕЛЕН ХУМАН ГРАД (II)!

Продолжуваме со запознавање на Програмата на ЗХГ и Ана Петровска. Во првиот дел, главен акцент е ставен на усвојување на новиот ГУП на градот. Што треба да содржи истиот според…

Скопје мора да биде ЗЕЛЕН ХУМАН ГРАД (I)!

Денес ќе го презентираме првиот дел од изборната програма на граѓанската иницијатива Зелен Хуман Град, како и на кандидатката за градоначалник Ана Петровска. Програмата не ЗХГ и Ана Петровска се…