• пет. Мар 31st, 2023

Андреа Јанков

  • Home
  • Левица во советите – Андреа Јанков за Центар

Левица во советите – Андреа Јанков за Центар

Андреа Јанков е кандидат за градоначалник на општина Центар, од партијата Левица. Претставуваме еден дел од капиталните проекти за оваа општина. Програмата на Андреа Јанков и Левица за Центар се…