• вто. Мар 21st, 2023

апликација за квалитет на воздхот

  • Home
  • Нова апликација го покажува квалитетот на воздухот во секоја точка од Стокхолм

Нова апликација го покажува квалитетот на воздухот во секоја точка од Стокхолм

На почетокот на овој месец Градскиот Совет на Стокхолм  промовираше нова апликација, наменета за жителите на Шведскиот главен град, што го покажува квалитетот на воздухот на различни точки на територијата…