• пет. Мар 31st, 2023

Архангел

  • Home
  • АРХАНГЕЛ И ФИЛХАРМОНИЈА СО БЕСПЛАТЕН КОНЦЕРТ ЗА 26 ЈУЛИ ВО ГРАДСКИ ПАРК

АРХАНГЕЛ И ФИЛХАРМОНИЈА СО БЕСПЛАТЕН КОНЦЕРТ ЗА 26 ЈУЛИ ВО ГРАДСКИ ПАРК

Во рамки на програмата за одбележување на 58-годишнината од катастрофалниот земјотрес во Скопје, на 26 јули во 21 часот во Градскиот парк, ќе се одржи концерт на Филхармонија на РСМ…