• пет. Мар 31st, 2023

АстраЗенека

  • Home
  • ДАЛИ Е БЕЗБЕДНА ВАКЦИНАТА НА АСТРАЗЕНЕКА?

ДАЛИ Е БЕЗБЕДНА ВАКЦИНАТА НА АСТРАЗЕНЕКА?

ВАКЦИНАТА НА АСТРАЗЕНЕКА СЕ ЧИНИ БЕЗБЕДНА, НО ЕКСПЕРТИТЕ ВЕЛАТ ДЕКА РЕЗУЛТАТИТЕ ЗА ЕФИКАСНОСТА БИЛЕ БАЗИРАНИ НА “ПОТЕНЦИЈАЛНО НЕТОЧНИ” ПОДАТОЦИ Во тоа што е најчесто доверлив процес, Националниот Институт за Алергија…