• чет. Мар 30th, 2023

Атина

  • Home
  • Атина трансформираше запуштено место во “оаза од зеленило”

Атина трансформираше запуштено место во “оаза од зеленило”

На 9ти јуни, грчкиот главен град гордо го најави отворањето на новото зелено катче во градот. Поточно, станува збор за заборавена и запуштена површина од 300 m2 е претворена во…