• пет. Мар 24th, 2023

„Банка за храна“

  • Home
  • Герасимовски: Преку соработката со „Банка за храна“ секој месец помагаме на повеќе од 400 лица во социјален ризик

Герасимовски: Преку соработката со „Банка за храна“ секој месец помагаме на повеќе од 400 лица во социјален ризик

Општина Центар ја продолжува соработката со организацијата за поддршка и помош на социјално обесправени и сиромашни граѓани „Храна за сите – Банка за храна МК“. Градоначалникот Горан Герасимовски и претседателот…