• вто. Мар 28th, 2023

„БЕЛА НОЌ“

  • Home
  • ПО 17-ТИ ПАТ „БЕЛА НОЌ“ ВО СКОПЈЕ

ПО 17-ТИ ПАТ „БЕЛА НОЌ“ ВО СКОПЈЕ

Оваа сабота се организира „Бела ноќ“ по 17-ти пат. Граѓаните ќе имаат можност да уживаат во културно-забавната програма на 13 локации низ Скопје. Скопје и скопјани ќе имаат можност повторно…