• сре. Мар 29th, 2023

Белгија

  • Home
  • Донирај стара електронска опрема – добиј дрво

Донирај стара електронска опрема – добиј дрво

Универзитетот за применети науки Одизее во Белгија, започна кампања за време на Неделата на шумата, од 10-17 октомври. Капмањата имала многу едноставна цел – да се засади нова шума во…