• вто. Мар 28th, 2023

Берово

  • Home
  • БОЧВАРСКИ: ИНВЕСТИРАМЕ ВО БЕРОВО ВО РАЗВОЈ НА ИНФРАСТРУКТУРАТА И ТУРИЗМОТ

БОЧВАРСКИ: ИНВЕСТИРАМЕ ВО БЕРОВО ВО РАЗВОЈ НА ИНФРАСТРУКТУРАТА И ТУРИЗМОТ

“Иако примарен фокус ставаме на регионалното поврзување преку модернизација и изгрaдба на нови патишта, посебен приоритет даваме и на локалните патни правци заради побрз локален развој и модернизација на општините.…