• пет. Мар 31st, 2023

бесплатен јавен превоз

  • Home
  • Арсовска: Бесплатен јавен превоз за скопјани дефинитивно ќе има

Арсовска: Бесплатен јавен превоз за скопјани дефинитивно ќе има

„Буџетот на Град Скопје е навистина премногу оптоварен, меѓутоа во ниту еден случај нема да се откажеме од проектот за бесплатен јавен превоз, токму како што беше напишано во програмата…