• чет. Мар 30th, 2023

биди зелен

  • Home
  • ОТВОРЕНИ СЕ ТРИ GO GREEN ЕКО ЗОНИ

ОТВОРЕНИ СЕ ТРИ GO GREEN ЕКО ЗОНИ

Полнење на телефон или таблет со сончева енергија, бесплатен интернет, сензори за квалитет на воздух се само дел од активностите кои можат граѓаните да ги уживаат во Биди зелен зоните.…