• сре. Мар 29th, 2023

бизнис стратегија

  • Home
  • Копенхаген ја откри својата бизнис стратегија за периодот од 2021-2023

Копенхаген ја откри својата бизнис стратегија за периодот од 2021-2023

Минатата недела, градот Копенхаген ги откри своите цели, односно својата бизнис стратегија, за наредните 3 години. Според локалните власти, стратегијата е јасна, продолжување на развивањето на градот како “компетитивна, интернационална…