• пет. Јун 2nd, 2023

Блаже Конесеки

  • Home
  • Отворена сензорна соба во ООУ „Блаже Конески“

Отворена сензорна соба во ООУ „Блаже Конески“

Во рамките на проектот „Биди ин, биди инклузивен, биди инклудиран“ денеска во ООУ „Блаже Конески“ во присуство на првата дама на Македонија, Елизабета Георгиевска, како и претседателката на Советот на…