• пет. Јун 2nd, 2023

Богословец

  • Home
  • 51 милион евра за проектно финансирање на „Богословец“, првиот приватен проект за ветерен парк во Северна Македонија

51 милион евра за проектно финансирање на „Богословец“, првиот приватен проект за ветерен парк во Северна Македонија

• Ерсте Групацијата и Шпаркасе Банка Македонија се меѓу институциите што го финансираат „Богословец“ • Ветерниот парк е предвидено да биде завршен во 2023 година • Државата има поставена цел…