• вто. Мар 28th, 2023

Болоња

  • Home
  • Болоња го презентираше долготрајниот план за зелена визија

Болоња го презентираше долготрајниот план за зелена визија

Минатиот месец, општината на Болоња го презентираше Акциониот План за одржлива енергија и клима (SECAP) и вети преопразба на општината во зелена, соларна, електрична, издржлива, со ниска потрошувачка на енергија…