• сре. Мар 22nd, 2023

„Бостание“

  • Home
  • СЕ ОТВОРА „БОСТАНИЕ“ – ПРВАТА УРБАНА ГРАДИНА ВО СКОПЈЕ

СЕ ОТВОРА „БОСТАНИЕ“ – ПРВАТА УРБАНА ГРАДИНА ВО СКОПЈЕ

Првата урбана градина во Скопје, сместена во паркот во Ново Лисиче, од денеска ги отвора вратите за посетители. Градината „Бостание“ е работена согласно со проектот на здружението на граѓани „Зелена…