• пет. Мар 31st, 2023

Ботаничка градина

  • Home
  • Се ревитализира ботаничката градина во ЗОО Скопје

Се ревитализира ботаничката градина во ЗОО Скопје

На денот на пролетта градоначалничката Арсовска заедно со директорот на ЗОО Скопје Кристијан Стаменов и дел од советниците од град Скопје учествуваа на отпочнување на пролетната акција за раззеленување на…