• саб. Јун 3rd, 2023

брана

  • Home
  • Се реализира деценискиот сон на штипјани за изградба на брана на река Отиња

Се реализира деценискиот сон на штипјани за изградба на брана на река Отиња

Изјава на Зоран Заев за браната на реката Отиња „Стартува изградбата на најголемиот капитален проект за Штип, а тоа е браната на река Отиња. Сонот стар 60 години за изградба…