• вто. Мар 28th, 2023

брези

  • Home
  • Засадени брези во Аеродром

Засадени брези во Аеродром

Општина Аеродром и Дирекцијата за заштита и спасување денеска спроведоа заедничка акција на засадување дрвја во рамките на кампањата „Недела на Дирекцијата за заштита и спасување“, а по повод 16-тиот…