• пет. Јун 2nd, 2023

Брисел

  • Home
  • “Недела на дрвото” во Брисел

“Недела на дрвото” во Брисел

Вчера, локалните власти на Брисел започнаа кампања наречена “Недела на дрвото”. Целта е да се направи главниот град да биде позелен. За време на оваа недела, властите ќе поделат вкупно…