• пет. Мар 31st, 2023

„Буба Мара“

  • Home
  • Градинката „Буба Мара“ во Ново Лисиче добива целосно нов покрив

Градинката „Буба Мара“ во Ново Лисиче добива целосно нов покрив

Деновиве се врши целосна реконструкција на покривот на детската градинка „Буба Мара“ во Ново Лисиче. Старите салонитки се заменуваат со нов лимен покрив, како и со енергетски ефикасна изолација. Станува…