• пет. Мар 31st, 2023

бучава

  • Home
  • Општина Центар започнува акција за мерење на бучавата во локалите

Општина Центар започнува акција за мерење на бучавата во локалите

Секторот за инспекциски работи, по големиот број на пријави на граѓаните на општината, започнува акција за мерење на бучавата во угостителските објекти, кафе-баровите и останатите локали. Во наредниот период, овластени…