• саб. Јун 3rd, 2023

„Буњаковец“

  • Home
  • Герасимовски: Заедно со жителите од „Буњаковец“ ќе ги решаваме проблемите околу пазарот

Герасимовски: Заедно со жителите од „Буњаковец“ ќе ги решаваме проблемите околу пазарот

По одржаните средби со граѓани кои живеат на улиците „Мирослав Крлежа“ и „Ленинова“, градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски, вчера одржа средба со граѓаните кои живеат во близина на пазарот…